Keçiören Şehit Halil Işılar Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin eğitim ihtiyaçları saptansın. uygun planlama ile kaliteli ve işlevsel bir sisteme ulaştırılsın. İstiyoruz ki; Öğrenci ve öğretmenlerimiz başarıya ulaşmöak için iç disiplin oluştursun. İstiyoruz ki; Öğrencilerin güçlü yönleri üzerinde durulsun. Kendilerini geliştirebilme imkanı bulsun. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz sorumluluklarını benimsesin, başarma sevinciş, özgüveni oluşsun yapacaklarında yarar amacı güdsün. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz teknolojiden en verimli ve en güvenli şekilde yararlansın. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz eğitim- öğretimde rehberlik, görsel araç- gereçler ile desteklensin. İstiyoruz ki; Velilerimiz, öğrencilerimize tüm olanakları ve fırsatları verdiğimizi bilsin.

Misyon: Biz; Demokratik, çağdaş hakların bilincinde olan bireyler yetiştirmek için, Biz; Öğrencilerimizin gelişme olanaklarını tanıması, doğru ve ayrıntılı bilgi edeinmesi için, Biz; Bireylerin problem çözme, öznel yanıtlar üzerinde düşündürerek geiştirmek için, Biz; Öğrencilerin ilgileri, yetenekleri, kişisel özellikleri, çevresi ile bir bütün olan, öğrenimini bireyselleştirmek için, Biz; Öğrencilerimizin aile içi etkileşimlerini, farklılıklarını tanıyarak velilerimizin okula bakış açısını, çocukları ile ilişkilerini yeniden yapılansırması ve geliştirmesi için VARIZ

Başarılar:

Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - A Blok 03125809991

WEB - https://sehithalilisilarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - OSMANGAZİ MAH. BÖLÜK CAD. ŞEHİT HALİL IŞILAR ORTAOKULU SİTESİ A BLOK NO 21A KEÇİÖREN / ANKARA

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ufuktepe pazar yerinin aşağı tarafında bulunmaktadır

Ulaşım Ulus veya Kızılay´dan Ufuktepe, Bağlum otobüs veya dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3 km İl merkezine 8 km